DIVERSE UTGIFTER

 

I tillegg til faste månedlige utgifter til mat, skolepenger og lønn til de ansatte i Zimbabwe kommer ekstra utgifter til feks klær, sko, møbler, transport, utflukter for barna m.m. Det er alltid noe som dukker opp, og da er det godt å ha litt penger i bakhånd til dette.

 

 

STØTTEPROGRAMMET

 

Vi har for tiden åtte barn i støtteprogrammet. Ettersom det er svært mange barn som har behov for denne typen assistanse i området vårt, håper vi å kunne ta inn flere. For å gjøre det er vi avhengig av flere faddere og givere!

 

I støtteprogrammet vårt betaler vi skolepenger og mat for foreldreløse barn som bor hjemme hos fattige slektninger. Disse barna blir også fulgt opp av de ansatte i Rudos Hjem, og kan komme dit for å få råd og veiledning. Noen av disse barna får også være med på diverse utfluktene barna i hjemmet dra på.

 

 

 

 

BYGGING AV EGET HUS

 

Vi ønsker å bygge oss et eget hus som barna kan bo i! For øyeblikket leier vi.

Kommunen hjemmet ligger i skal etter Zimbabwisk lov gi oss en tomt vi kan bygge huset på. Foreløpig er det ikke avgjort hvilken tomt vi skal få. Til tross for det har vi allerede begynt å sette av noen av pengegavene vi har fått til husbygging. Men det er et godt stykke igjen før vi har nok, og har derfor stort behov for donasjoner til bla. dette formålet.

 

 

 

Bedriftspartnere

 

Vi er svært takknemlige for den støtten vi får fra våre bedriftspartnere.

Noen støtter oss fast, mens

andre har bidratt tidligere!